maanantai 10. toukokuuta 2010

Nyt jännittää

Laitoin juuri blogini osoitteen Facebookissa (tarkoin valituille) kavereilleni. Täytyy myöntää, että vähän jännittää, millainen vastaanotto on. On niin paljon helpompaa kirjoittaa tuntemattomille kuin tutuille. Toisaalta tarkoituksenani on nimenomaan uskaltaa olla julkisesti epävarma, ja jos en sitä ole ystävieni edessä, niin onko se kovinkaan julkista?

Päivän epävarmuus: Olinko aivan pönttö?

7 kommenttia:

  1. Et ollut lainkaan pönttö, sait minusta heti lukijan. :)

    Tuo negatiivinen ja positiivinen palaute on asia, jota minä joogan- ja tanssinopettajan roolissani olen pohtinut paljon kuluneen kevään aikana. Joogia - tai ketään meistä - ei pitäisi heilauttaa emotionaalisesti negatiivinen eikä positiivinen palaute. Meidän on tarkoitus tehdä parhaamme ja olla omia itsejämme. Rakentava palaute sen sijaan on aina tervetullutta, sillä se auttaa meitä kehittämään taitojamme ilman, että itsetuntoamme vääristetään suuntaan tai toiseen.

    Ja minunkin blogini on julkinen, joten kommentoikaa sekä kritisoikaa rakentavasti sitäkin: http://enjoyingthejoy.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista
  2. Noora, Johannan vinkistä päädyin lukemaan blogikirjoituksesi. Halusin vain kertoa, että puhut epävarmuudesta selkeästi ja sellaisella tavalla, että siitä huokuu jonkinlaista itsevarmuutta. Hyviä kirjoituksia ja ajattelemisen aihetta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille kommenteista! Mukavaa, että tykkäätte.

    Tuossa Johannan kirjoituksessa on hyvä pointti. Positiivinen palaute voi toki olla myös itsetunnon vääristämistä tiettyyn suuntaan. Pelkkää tyhjää positiivista palautetta tuskin kukaan haluaa kuulla. Perusteettomasta kehusta ei tule hyvä olo, vaan se jää usein aika ohueksi. Nimenomaan rakentava palaute on tärkeää.

    Kiitos myös muualla kommentoineista. Ettekö te ihmiset nuku keskellä yötä, kun tänne on jo niin moni ehtinyt kurkata muutamassa minuutissa!

    VastaaPoista
  4. Nostan peukut pystyyn ja toivon että jatkat samaan malliin. Itsellänikin on käynyt monesti mielessä kirjoittaa epävarmuudesta, mutta en vain osaa pukea sitä sanoiksi, toisin kuin sinä juuri teet tässä blogissa. Ja se että uskallat olla julkisesti epävarma, tekee sinusta vahvemman ihmisen <3

    VastaaPoista
  5. Minusta tuntui kyllä mukavalta saada sulta viesti ja samalla linkki tähän blogiisi :D Tulen lukemaan jatkossakin!

    VastaaPoista
  6. Olipas yllätys (mutta mukava sellainen :)), että minäkin kuuluin niihin "tarkoin valittuihin". :D Blogi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja pisti miettimään itsekkin :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille vielä kerran kommenteista!

    Todella mukavaa palautetta olen saanut ja kaikkein tärkeintä on ollut se, että olen saanut varmistuksen siitä, että muillakin on samoja ajatuksia kuin minulla.

    Olisi mahtavaa, jos saan teistä ystävistä sekä muistakin lukijoista, jotka blogini ovat jollakin tapaa löytänyt, pysyviä lukijoita.

    VastaaPoista